bel voor meer informatie: 06 19 - 61 60 08

   Mail: info@boksclubdeurne.nl

Lid worden

Iedereen vanaf 18 jaar kan lid worden van Boksclub Deurne: jong of oud, man of vrouw, beginner of gevorderde. In verband met de grootte van onze trainingsruimte kan het soms zijn dat we een wachtlijst hebben. Bij ons is iedereen welkom om op een verantwoorde manier de bokssport te beoefenen. We hebben hiervoor huisregels opgesteld waaraan elk lid zich dient te houden.

Hoe werkt het?

Wanneer je bij ons wilt komen boksen, dan kun je je aanmelden als lid. Na 2 tot 3 (gratis) basis proeflessen ontvang je een inschrijfformulier. Vervolgens ben je lid van onze vereniging en kun je wekelijks komen trainen. Je lidmaatschap is altijd voor minimaal 3 maanden. Opzeggen minimaal een maand voor het einde van een kwartaal. Met ingang van het volgende kwartaal is dan het lidmaatschap beëindigd.

Wat kost het?

Het lidmaatschap van Boksclub Deurne bedraagt slecht € 35,- per kwartaal. Hiervoor kun je 2 x per week komen trainen. De contributie dient per kwartaal (aan het begin van elk kwartaal vooraf) te worden voldaan. Betaling bij voorkeur via automatische incasso.

Wat heb je nodig?

  • Bokshandschoenen (vrouwen 12 of 14 oz | mannen 16 oz)
  • Bandages/ windsels
  • Bitje/ gebitsbeschermer
  • Springtouw
  • Binnen sportschoenen (gladde zool is aan te bevelen)
  • Sportkleding (naar keuze)

Wanneer je (bij voldoende vaardigheden) wedstrijdgericht wilt sparren heb je ook een eigen hoofdbeschermer nodig.

Je boksspullen kun je eenvoudig online bestellen, aanschaffen via Boksclub Deurne (Nihonsport) of via Nikko sport aan de Geldropseweg in Eindhoven. Wanneer je vooraf advies nodig hebt, vraag dat dan aan een van de trainers.

Proefles

Wanneer je nog nooit hebt gebokst is het lastig om direct met de groep mee te trainen. Beginners krijgen daarom eerst 2 tot 3 basislessen. Deze worden in overleg met de trainer vastgesteld. In de basislessen word je de basis van het boksen bijgebracht. Het gaat hierbij om het verplaatsen, het op de juiste wijze zetten van stoten en de verdedigingstechnieken. Na deze basislessen kun je in de reguliere groep instromen. De basislessen gelden als proeflessen en zijn kosteloos. Wil je daarna doorgaan met boksen, dan ontvang je een inschrijfformulier. Vanaf de volgende training ben je dan lid van onze vereniging.

Tijdens de proeflessen kun je gebruik maken van onze bokshandschoenen en windsels. Vanaf je eerste groepsles dien je zelf voor de benodigde boksspullen te zorgen. Onder het kopje ‘Wat heb je nodig’ vind je alle informatie over wat je voor de trainingen nodig hebt.

Als je wilt zien of ervaren hoe een boksles bij Boksclub Deurne er uitziet, dan ben je altijd welkom om tijdens een training een keer te komen kijken. Zorg dan wel dat je tijdig aanwezig bent om je bij de trainer te melden. Je kunt ook via het informatieformulier aangeven dat je een keer wilt komen kijken of je inschrijven voor een (gratis) basis proefles.