Over Boksclub deurne

Over onze club

Boksclub Deurne is in 1980 opgericht en heette destijds Boksgroep Deurne. De trainingen waren tot 2015 in de gymzaal in de Zeilberg.

Sinds 2016 is onze boksclub weer een vereniging met een formeel bestuur en staan we ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 67432744. Boksclub Deurne is daarnaast een door de Nederlandse Boksbond officieel erkend bokscentrum (www.boksen.nl/verenigingen/info/boksclub-deurne).

Onze vereniging telt momenteel zo'n 70 leden. We hebben een leuke groep enthousiaste mannelijke en vrouwelijke boksers tussen de 18 en 55 jaar die in een ontspannen en sociale sfeer wekelijks serieus en fanatiek trainen. Minimaal 1 keer per jaar houden we voor onze leden een vergadering waarin we gezamenlijk de koers van onze club bepalen. Daarnaast hebben we 1 x per jaar een gezellige feestavond voor alle leden en oud-leden.

Boksclub Deurne heeft een volwaardig bestuur en 4 trainers, waarvan 3 door de Nederlandse Boksbond gediplomeerde en gecertificeerde trainers. Leden kunnen bij ons zowel voor recreatief boksen als ook voor de wedstrijdsport terecht.

Het bestuur

Voorzitter: John Bersch

Penningmeester: Frans van Haperen

Secretaris: Ruud van Dijk


De trainers

John Bersch | hoofdtrainer | trainer/coach NBB (KSS3)

Ahmed Khayati | trainer/coach NBB (KSS3)

Rik Vriens | (assistent) trainer coach NBB (KSS2)

Ruud van Dijk | assistent trainer